T: 053 - 430 88 85
Mr. B.A.M. Oude Breuil

Mr. B.A.M. Oude Breuil

Mr. Oude Breuil is advocaat sinds 1993 en sinds 1999 werkzaam te Enschede op het huidige kantoor. Hij is ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten (Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag).

Hij houdt zich al jaren voornamelijk bezig met het familierecht, al zolang hij advocaat is heeft dit rechtsgebied zijn interesse. Zowel op juridisch familierechtelijk gebied als op het gebied van de (scheidings)mediation heeft hij zich gespecialiseerd en is lid van de specialisatievereniging vFAS. Mr. Oude Breuil is tevens MfN-geregistreerd mediator. Hij heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het rechtsgebied personen- en familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Verder behandelt mr. Oude Breuil civiele jeugdzaken (ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing) en WVGGZ/WZD-zaken.

In geval van voorziene of onvoorziene afwezigheid wordt de praktijk waargenomen door een collega advocatenkantoor in de regio met dezelfde specialisatie.